Kaksplus.fi

MENU

tiistai 4. lokakuuta 2016

Marja Hintikka Live yhteistyöilta ja jännetupintulehdus

Vinkkejä, joilla sinullekin tulee jännetupintulehdus eli napsusormi

 1. Älä opettele kunnolla kymmensormijärjestelmää vaan kirjoita ja muutenkin tee kaikki käsillä tehtävät asiat 90-prosenttisesti sillä vahvalla kädellä. Opettele kirjoittamaan todella nopeasti.
 2. Kirjoita töissä tietokoneella kahdeksan tuntia.
 3. Kotona tiskaa, pese, pyykkää, imuroi, irrota toisiinsa kiinni juuttuneita Legopalikoita ja toisissaan kynsin ja hampain roikkuvia uhma- ja murrosikäisiä, kanna, leikkaa pieniä kynsiä ja pese pieniä hampaita, piirrä sata kertaa malliksi prinsessoita ja parhaiden kavereiden nimiä ja etsi oikeanvärisiä Hama-helmiä. Älä pysähdy, koska lapsiperheessä jos pysähtyy, ei pääse enää liikkeelle, ja silloin käy huonosti.
 4. Joka välissä, kun muut eivät huomaa, näppäile puhelinta. Älä välitä siitä, että sormet väsyvät. Kännykkä on tie samansieluisten ystävien ja someläppien maailmaan. Ota kännykän kautta omaa aikaa salaa vaikka kesken astianpesukoneen tyhjentämisen tai iltapuuron keiton!
 5. Kun lapset nukkuvat, avaa tietokone. Kirjoita blogipostausta kaksi tai kolme tuntia. Jää vielä seuraamaan kommentteja ja kävijämääriä ja klikkaa vielä yksi ja vielä yksi kissavideo ja klikkiotsikko. Ja vielä yksi!
 6. Kun saat jännetupintulehduksen ja käsi on käyttökiellossa, kasvaa stressi siitä, että töissä olisi juuri nyt deadline omalla vastuualueellasi ja olet juuri käynyt esimerkiksi Marja Hintikka Liven yhteistyöillassa, josta tekisi mieli kertoa heti kaikki! 
Näin. Suljen nyt tietokoneen ja käperryn kipeän käteni kanssa sohvalle. Kun paranen, kerron lisää tuosta upeasta illasta. Katselkaa sillä välin kuvia, jotka ovat minun, Äiti ja Melukylän lapset -blogin Terhin ja Maarialla-blogin Maarian ottamia.
Meikkini ja kampaukseni teki meikkaaja-maskeeraaja Noora Roimola Pirkkalasta Tampereen kupeesta. Noora tekee muuten myös ripsiä, kannattaa kurkistaa sivut! 

Marja Hintikka, blogiyhteistyö, Yle


Huippupäivä Terhin (Äiti ja Melukylän lapset) ja Maarian (Maarialla) kanssa!

Marja Hintikka, blogiyhteistyö, Yle


Vanhemmat pelkäävät eniten näitä asioita!
Postaus on toteutettu yhteistyössä maskeeraaja-meikkaaja Noora Roimolan kanssa.

6 kommenttia :

 1. Oli kyllä niin kiva päivä.❤ Kiitos loistavasta seurasta. ❤

  VastaaPoista
 2. Oiij mitä herkkuja teillä on ollut siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva tavata, olitte kaikki kyllä niin mukavia ja oli helppo jutella! :) Hyvät oli puitteet kyllä, ihan mahtava maanantai! Osanotot jännetupintulehduksen vuoksi, koita malttaa lepuuttaa kättä! ;P

  VastaaPoista