Kaksplus.fi

MENU

maanantai 29. helmikuuta 2016

Blogien ystäväkirjahaaste

En enää muista, sainko tämän haasteen joltain vai en, mutta päätin nyt vastata tähän kuitenkin. Ystäväkirja on alkujaan Napsahduksia-blogista.


1. Pituutesi ilman korkkareita?
166 cm. Teininä haaveilin mallin urasta. Onneksi en kasvanut pitemmäksi, että ei tarvinnut katsella niitä muita uran estäviä realiteetteja silmästä silmään. Saatoin siis todeta, että olen lyhyt mutta oman elämäni huippumalli. Heh! Sittemmin näin ne muut tuon uran esteet selkeästi.

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Olen aina ollut Hansu. Ehkä se on tullut jo lapsuudessa kotoa. Lukiossa Hansu vääntyi kavereiden suussa Transu-Hansuksi, vaikka mielestäni pukeutumiseni pysyikin ihan naissukupuolen vaatteissa. Sen lempinimen vielä kestän, mutta en Hanskia. En ole mikään Hanski! Kun ystävä alkaa kutsua minua Hansuksi, tiedän, että olen hänelle tärkeä.


3. Minkä ruoan valitset lauantai-illalle, jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Minä teen arkena nopean ruuan ja mies tekee viikonloppuisin oikein kunnon hifistelyruuan. Matilda juuri vertasi, että isä tekee ruokaa kuin ravintolakokki ja äiti kuin roskakuski. Se oli ihan osuva vertaus. Jos saisin valita, pyytäisin miestä tekemään uunilohta, voikastiketta, uunijuureksia, perunoita ja salaattia, jossa on perussalaattiainesten lisäksi aurinkokuivattua tomaattia, fetaa, auringonkukan siemeniä ja viinirypäleitä. 

Minä ja Matilda voisimme sitten leipoa jälkkäriksi Kinderpiirakan, suklaa-juustokakun, Tiramisun tai vaikka Marianne-tortun. Nam!

4. Top 4 asiaa joita arvostat ystävyydessä?

Luotettavuus, samanlaiset elämänarvot, huumori ja se, että kertomiani huolenaiheita ei vähätellä tyyliin "anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, älä nyt tuollaisia murehdi". Ystävät ovat vain niin parasta. Kaikilla pitää olla ystäviä. Mene rohkeasti naapurin ovelle ja pyydä lenkille! Menkää vaikka rantaan piknikille kesällä (lue tästä). 


5. Telkkarista: Moderni Perhe, Kimmo, Salkkarit vai Hottikset?
Tunnustan: en katso telkkaria oikeastaan koskaan. En muista tämän vuoden puolella katsoneeni kuin Pikkukakkosta Aavan kanssa. Työpäivän jälkeen olen lasten kanssa, teen ruokaa, siivoan ja jos ehdin niin urheilen ja bloggaan. Joskus shoppailen, käymme uimahallissa... Joskus katson miehen kanssa jotain sarjaa tai leffan Netflixistä. Meillä ei ole koskaan telkkari auki taustameluna. En näe telkkarissa mitään pahaa, mutta en vain ehdi katsoa sitä.

6. Rakkaimmat harrastuksesi? Ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Bloggaaminen ja blogien lukeminen, kuntosalilla käyminen (en tiedä tykkäänkö vieläkään, mutta yritän käydä. Lue tästä aiheesta), leipominen ja lasten kanssa lukeminen, elokuvissa ja uimahallissa käyminen ja lautapelit. Haluaisin käydä islanninhevosvaelluksilla ja päästä useammin mökillemme sekä matkustelemaan. Haluaisin osata soittaa pianoa tai kitaraa, mutta minulla ei ole pitkäjännitteisyyttä opetteluun. 

Minulla on harrastus, joka on monien mielestä ihan sairas: opettelen kielenhuoltoa intohimoisesti. Tiedän, että en osaa esimerkiksi pilkkuja vieläkään täysin. Opettelen kielenhuoltoa eri testien ja ohjeiden avulla sekä osallistun esimerkiksi Facebookissa eri ryhmissä keskusteluihin suomen kielen rappioista. Jos huomaan asian, jonka oikeinkirjoitusasusta en ole varma, tutkin asian heti, kun ehdin.


7. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Olemme varanneet keväälle matkan koko perheelle Kreetalle. Toivon, että kaikki menee hyvin ja meidän matkastamme tulee onnistunut. Haaveilen toimittajan työpaikasta aikakauslehdessä tai tiedottajan työpaikasta jossain, missä saan tehdä myös lehteä.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Pehmistä, mutta kyllä hattaraakin on hauska syödä. Kumpikin kuuluu huvipuistoihin, jossa suurin intohimoni on perheenjäsenten ilon katseleminen ja herkkujen syöminen. Viime kesänä tosin ylitin itseni ja mukavuusalueeni ja menin Särkänniemessä ihan kauheaan laitteeseen. En ole toipunut vieläkään... Lue tästä.

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
Ripsiväri. Minulla ei ole koskaan ollut kestoripsiä. Olisi ehkä joskus jännä kokeilla! 10. Mottosi <3
Motto on tavoitteita tai tarkoitusta kuvaava lause. Mikä siis kuvaa tavoitteitani? Mikä on elämän tarkoitus? Minusta tuntuu, että tärkeintä elämässä on rakastaa niitä ihmisiä, jotka ovat siinä lähellä. Jos kurottelee jotakin koko ajan liian kaukaa, jäävät ne lähimpänä olevat jalkoihin. Silloin tallaantuu paljon muutakin. 

Haastan mukaan kaikki Kaksplussan bloggaajat!


Tässä haasteen säännöt:
- Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
- Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
- Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
- Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
- Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
- Haasta mukaan ihania bloggaaja-frendejä


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti